CONAN - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

CONAN

Breed

Pit bull terrier americà

Size

Large

Age

7y 7m 20d

In shelter since

03-05-2018

Color

Canyella-blanc

Country

Spain

Location

CABRILS

Registration number

32513


Description

CATALÀ:
En Conan és un gos molt bo amb persones: no para de reclamar que juguis amb ell. El Conan és amb nosaltres des de l'any 2018, però el pobre no s'acostuma a la vida estressant del refugi, i estem segur@s que en una casa serà un gos molt carinyós, afable, atent, obedient i fidel. Cal dir que amb altres gossos no hi té massa bona relació, necessita el seu espai... Algú li vol donar al bo del Conan l'oportunitat de demostrar que pot ser un perfecte company de vida? Us animem que el vingueu a conèixer i us deixeu enamorar... Podeu preguntar per ell escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Conan es un perro muy bueno con personas: no para de pedir que juegues con él. Conan está con nosotros desde el año 2018, pero el pobre no se acostumbra a la vida estresante del refugio, y estamos segur@s que en una casa será un perro muy cariñoso, apacible, atento, obediente y fiel. Hay que decir que con otros perros no tiene demasiado buena relación, necesita su espacio... ¿Alguien le quiere dar al bueno de Conan la oportunidad de demostrar que puede ser un perfecto compañero de vida? Os animamos a que lo vengáis a conocer y os dejéis enamorar... Podéis preguntar por él escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet