CONAN - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

CONAN

Breed

Pit bull terrier americà

Size

Large

Age

8y 2m 28d

In shelter since

03-05-2018

Color

Canyella-blanc

Country

Spain

Location

CABRILS

Registration number

32513


Description

CATALÀ:
En Conan ja fa més de 4 anys que és a la protectora. Per què? Primer de tot per ser de la seva raça (per desgràcia encara és poca la gent que no els descarta d'entrada...), però també perquè és un gos amb molta energia i una mica desconfiat si no et coneix, però quan et coneix, t'adora. El pobre Conan és un gos molt intel·ligent i molt actiu, i al refugi bàsicament està avorrit... Necessita una família que li vulgui mostrar un món que ell encara, per desgràcia, no coneix: ell està més que disposat a descobrir-lo, perquè està molt motivat i té moltes ganes d'aprendre. Des de la protectora us donarem tot el suport que necessiteu per fer una bona adaptació a casa vostra. El pobre Conan es mereix sortir del refugi... Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Conan ya lleva más de 4 años en la protectora. ¿Por qué? Ante todo por ser de su raza (por desgracia todavía es poca la gente que no los descarta de entrada...), pero también porque es un perro con mucha energía y un poco desconfiado si no te conoce, pero cuando te conoce, te adora. El pobre Conan es un perro muy inteligente y muy activo, y en el refugio básicamente está aburrido... Necesita una familia que le quiera mostrar un mundo que él todavía, por desgracia, no conoce: él está más que dispuesto a descubrirlo, porque está muy motivado y tiene muchas ganas de aprender. Desde la protectora os daremos todo el apoyo que necesitéis para hacer una buena adaptación en casa. El pobre Conan se merece salir del refugio... Si le queréis conocer, podéis preguntar por él escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet