CONAN - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

CONAN

Breed

Pit bull terrier americà

Size

Large

Age

7y 4m 28d

In shelter since

03-05-2018

Color

Canyella-blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

32513


Description

CATALÀ:
En Conan és un gos molt bo amb persones, però li costa una mica agafar vincle. Ara bé, una vegada agafa confiança, no para de reclamar que juguis amb ell. Amb gossos no hi té massa bona relació, necessita el seu espai... Algú li vol donar al bo del Conan l'oportunitat de demostrar que pot ser un perfecte company de vida? Us animem que el vingueu a conèixer i us deixeu enamorar... Podeu preguntar per ell escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Conan es un perro muy bueno con las personas, pero le cuesta un poco coger vínculo. Ahora bien, una vez coge confianza, no para de reclamar que juegues con él. Con los demás perros no tiene muy buena relación, necesita su espacio... ¿Alguien le quiere dar al bueno de Conan la oportunidad de demostrar que puede ser un perfecto compañero de vida? Os animamos a que lo vengáis a conocer y os dejéis enamorar... Podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet