hello! my name is

POKER

Breed

Mestis

Size

Large

Age

7y 26d

In shelter since

28-06-2018

Color

Blanc-negre pigat

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

32485


Description

CATALÀ:

En Poker és un gos que nosaltres trobem preciós. És jove, actiu i juganer, molt bo amb les persones i que conviu molt bé amb altres gossos. És un bon gos per qui busquem una família que tingui un ritme de vida tan mogut com el simpàtic Poker. Si voleu conèixer el bo d'en Poker, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

ESPAÑOL:

Poker es un perro que nosotros encontramos guapísimo. Es joven, activo y juguetón, muy bueno con las personas y que convive muy bien con otros perros. Es un buen perro para el que buscamos una familia que tenga un ritmo de vida tan movido como el del simpático Poker. Si queréis conocer al bueno de Poker, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per problemes d'adaptació / Nadie quiere por problemas de adaptación

Els gossos i gats que poden presentar algun problema d'adaptació a la nova llar. El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un acompanyament amb educador fer facilitar la seva adaptació a la nova família. // Los perros y gatos que pueden presentar algún problema de adaptación al nuevo hogar. El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos acompañamiento con educador para facilitar la adaptación a la nueva familia.

Timeline

No Timeline posts available for this pet