hello! my name is

PAULA

Breed

Mestis

Size

Large

Age

4y 3m 22d

In shelter since

29-04-2020

Color

Marro-negre

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

28888


Description

CATALÀ:

La Paula és una gosseta que va arribar a la nostra protectora amb moltissima por: era imposible posar-li ni una senzilla corretja per treure-la a passejar.... De mica en mica va anar agafant confiança, i ara mateix està a una casa d'acollida des d'on li estan donant tota la seguretat que necessitava. Però per problemes personals, la família d'acollida no se'n pot seguir ocupant i Paula ha de tornar al refugi... A més a més, la preciosa Paula presenta episodis epilèptics, per la qual cosa un refugi no és un lloc adequat per a ella. No podem permetre que la preciosa Paula retorni a les seves pors... Necessitem per a ella una família per sempre... Si la voleu adoptar, només cal que escriviu a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

ESPAÑOL:

Paula es una perrita que llegó a nuestra protectora con muchísimo miedo: era imposible ponerle siquiera una simple correa de paseo... Poco a poco cogió confianza, y ahora mismo está en una casa de acogida desde la que le están dando toda la seguridad que necesitaba. Pero por problemas personales, la familia de acogida no puede seguir ocupándose de ella y Paula tiene que regresar al refugio... Además, la preciosa Paula tiene episodios epilépticos, por lo que un refugio no es un lugar adecuado para ella. No podemos permitir que la preciosa Paula regrese a sus miedos... Necesitamos para ella una familia para siempre.... Si la queréis adoptar podéis escribir a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 30€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 30€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet