THUNDER - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

THUNDER

Breed

Europea

Size

Medium

Age

16y 25d

In shelter since

21-01-2017

Color

Negre

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

28728


Description

CATALÀ:
En Thunder és un gatet molt tímid i que desconfia molt de les persones, i per això ho té molt difícil per a trobar una llar. Amb els altres gats hi conviu perfectament. El Thunder ja és massa gran per viure a una gatera... Necessita uns adoptants molt generosos que vulguin ajudar a un gatet que ho necessita. Qui l'adopti tindrà tot el suport etològic que necessiti des de la nostra protectora. Podeu preguntar per ell enviant un correu a  [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Thunder es un gato muy tímido y que desconfía mucho de las personas, y por este motivo lo tiene muy difícil para encontrar un hogar, aunque con los demás gatos no tiene ningún problema de convivencia. Thunder ya es demasiado mayor para vivir en un refugio... Necesitamos para él unos adoptantes muy generosos que quieran ayudar a un gato que lo necesita. Quien le adopte tendrá todo el apoyo etológico que necesite desde nuestra protectora. Podéis preguntar por él enviando un correo a  [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per edat / Nadie quiere por edad

Els gats i gossos molt vellets. El cost de la seva adopció és de només 30€ i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions pels problemes de salut que pugui presentar l'animal. // Los gatos y perros muy viejecitos. El coste de su adopción es de sólo 30€ y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por problemas de salud que pueda presentar el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet