PATTY - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

PATTY

Breed

Europea

Size

Medium

Age

13y 25d

In shelter since

30-12-2014

Color

Tigrat

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

23833


Description

CATALÀ:

Patty és una gata de carrer que es va quedar sense lloc on viure a causa d'unes obres al solar on vivia. No pot tornar al carrer perquè donaria voltes i voltes i no sabem com acabaria tot... Ara està a la nostra gatera, però és una gata feral i ho té molt difícil per a trobar una llar.... És una gata que necessita molta paciència, seguir unes pautes d'adaptació molt definides i, sobre tot uns adoptants molt generosos que vulguin ajudar a una gateta que ho necessita. Qui l'adopti tindrà tot el suport etològic que necessiti des de la nostra protectora. Podeu preguntar per ella enviant un correu a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:

Patty es una gata salvaje de la calle que se quedó sin un lugar donde vivir debido a unas obras en el solar donde vivía. No puede regresar a la calle porque daría vueltas y vueltas y no sabemos como acabaría... Ahora está en nuestra gatera, pero es una gatita asalvajada y lo tiene muy difícil para encontrar un hogar... Es una gata que necesita mucha paciencia, seguir una pautas de adaptación muy definidas y, por encima de todo unos adoptantes muy generosos que quieran ayudar a una gatita que lo necesita. Quien la adopte tendrá todo el apoyo etológico que necesite desde nuestra protectora. Podéis preguntar por ella escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per edat / Nadie quiere por edad

Els gats i gossos molt vellets. El cost de la seva adopció és de només 30€ i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions pels problemes de salut que pugui presentar l'animal. // Los gatos y perros muy viejecitos. El coste de su adopción es de sólo 30€ y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por problemas de salud que pueda presentar el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet