ROMANTICO ARA KIWI - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

ROMANTICO ARA KIWI

Breed

Mestis

Size

Medium

Age

10y 6m 24d

In shelter since

29-05-2021

Color

Marro-blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

14231


Description

CATALÀ:
En Kiwi ja té una edat i ho està passant molt malament al refugi: es passa el dia plorant, ens trenca el cor... Sabem que des de cadell ha passat per tres famílies diferents, i això ha fet d'ell un gos que necessita molt la companyia de les persones, i quan es queda sol ho passa francament malament... Sabem d'ell que és un gos amb molt bon caràcter amb la gent, també amb nens. Busquem per a ell una família que no estigui massa temps fora de casa i que pugui donar al bo del Kiwi l'amor i companyia que tant necessita. Si voleu ser la família definitiva del pobre Kiwi, podeu escriure preguntant per ell a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Kiwi ya tiene una edad y lo está pasando muy mal en el refugio: se pasa el día llorando, nos rompe el corazón... Sabemos que desde cachorro ha pasado por tres familias diferentes, y esto ha hecho de él un perro que necesita mucho la compañía de las personas, y cuando se queda solo lo pasa francamente mal... Sabemos de él que es un perro con muy buen carácter con la gente, también con niños. Buscamos una familia que no esté demasiado tiempo fuera de casa y que pueda dar al bueno de Kiwi el amor y compañía que tanto necesita. Si queréis ser la familia definitiva del pobre Kiwi, podéis escribir preguntando por él a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

Ningú vol per edat / Nadie quiere por edad

Els gats i gossos molt vellets. El cost de la seva adopció és de només 50€ i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions pels problemes de salut que pugui presentar l'animal. // Los gatos y perros muy viejecitos. El coste de su adopción es de sólo 50€ y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por problemas de salud que pueda presentar el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet