hello! my name is

ALBINA ARA LIA

Breed

Mestis

Size

Small

Age

13y 5m 21d

In shelter since

08-10-2020

Color

Blanc

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

3685


Description

CATALÀ:
L'Albina ara Lia ha estat abandonada quan més necessitava una família i el seu amor pels últims anys de la seva vida. Va ser adoptada l'any 2007 quan encara era una cadelleta i, ara, l'han abandonada perquè la volien sacrificar. Estem valorant totes les proves veterinàries perquè presenta un tumor que, si tot va bé, es podrà operar. És una gosseta encantadora, tranquil·la. Creiem que és sorda i que veu poc. Si vols saber més d'ella, escriu a [email protected] amb el teu telèfon.
AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Albina ahora Lia ha sido abandonada cuando más necesitaba una familia y su amor para sus últimos años de vida. Fue adoptada en el año 2007 cuando era una cachorrita y, ahora, la han abandonado porque la querían sacrificar. Estamos valorando todas las pruebas veterinarias porque presenta un tumor que, si todo va bien, se podrá operar. Es una perrita encantadora, tranquila. Creemos que es sorda y que ve poco. Si quieres saber más sobre ella, escribe a [email protected] con tu teléfono.
¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 30€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 30€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Ningú vol per edat / Nadie quiere por edad

Els gats i gossos molt vellets. El cost de la seva adopció és de només 30€ i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions pels problemes de salut que pugui presentar l'animal. // Los gatos y perros muy viejecitos. El coste de su adopción es de sólo 30€ y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por problemas de salud que pueda presentar el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet