KINDER

Hello! My name is

KINDER

Breed
Mestis american staffordshire
Size
Large
Age
10y 10m 4d
In Shelter Since
28-8-2023
Color
Atigrat-Blanc
Country
Spain
Location
CCAAC BARCELONES
Registration Number
41971

Description
CATALÀ:
En Kinder ha estat rescatat fa poc i estem valorant el seu caràcter i estat de salut. Per a més informació, premeu el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció o passeu pel refugi que indica la fitxa d'aquest animal a l'apartat localització.
🔴AVÍS!!!! En Kinder, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Kinder ha sido rescatado hace poco y estamos valorando su carácter y estado de salud. Para más información, apretad el botón ADOPTAME que tenéis en verde al final de esta descripción o pasad por el refugio que indica la ficha de este animal en el apartado localización.
🔴¡AVISO!!!! Kinder, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me! or

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 35€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 35€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

No Timeline posts available for this pet