MURDOCK

Hello! My name is

MURDOCK

Breed
American stafford terrier
Size
Large
Age
3y 5m 7d
In Shelter Since
16-7-2023
Color
Marró-Blanc
Country
Spain
Location
CCAAC BARCELONES
Registration Number
41771

Description
CATALÀ:
En Murdock és un gos amb un caràcter boníssim. Ens va arribar amb una dermatitis sense tractar que ja estem tractant i ja s'està recuperant. És realment un gos amb un caràcter molt bo i estem segurs que serà un company de vida extraordinari. A més a més, pel seu problema de pell, és urgent que trobi una família que el pugui cuidar com es mereix: des del refugi es fa tot el que es pot, però mai serà com una llar... Si voleu donar una oportunitat al bo del Murdok, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció o, si ho preferiu, podeu venir directament al refugi que indica aquesta fitxa a l'apartat localització.
🔴AVÍS!!!! En Murdock, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Murdock es un perro con un carácter buenísimo. Nos llegó con una dermatitis sin tratar que ya estamos tratando y ya se está recuperando. Es realmente un perro con un carácter muy bueno y estamos seguros que será un compañero de vida extraordinario. Además, por su problema de piel, es urgente que encuentre una familia que lo pueda cuidar como se merece: desde el refugio se hace todo lo que se puede, pero nunca será como un hogar... Si queréis dar una oportunidad al bueno de Murdok, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción o, si lo preferís, podéis venir directamente al refugio que indica esta ficha en el apartado localización.
🔴¡AVISO!!!! Murdock, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me! or

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 35€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 35€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

No Timeline posts available for this pet