BURNS

Hello! My name is

BURNS

Breed
American stafford terrier
Size
Large
Age
2y 10m 29d
In Shelter Since
2-7-2023
Color
Blanc-Negre
Country
Spain
Location
CCAAC BARCELONES
Registration Number
41693

Description
CATALÀ:
En Burns és un gosset preciós i amb un caràcter molt dolç. És força tímid quan no et coneix, però quan agafa confiança i se sent segur és un gos molt bo. Busquem per a ell una família que se l'estimi i el cuidi tal com es mereix un gos com ell. Estem segurs que si el coneixeu i li doneu una oportunitat, serà una decisió de la qual mai us en penedireu. Pregunteu pel Burns prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció o, si ho preferiu, veniu directament al refugi que indica aquesta fitxa a l'apartat localització.
🔴AVÍS!!!! En Burns, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Burns es un perrito precioso y con un carácter muy dulce. Es bastante tímido cuando no te conoce, pero cuando coge confianza y se siente seguro es un perro muy bueno. Buscamos para él una familia que lo quiera y cuide tal y como merece un perro como él. Estamos seguros que si lo conocéis y le dais una oportunidad, será una decisión de la que nunca os arrepentiréis. Preguntad por Burns pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción o, si lo preferís, podéis venir directamente al refugio que indica esta ficha en el apartado localización.
🔴¡AVISO!!!! Burns, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me! or

No Adoption packages available for this pet

No Timeline posts available for this pet