MORRISON

Hello! My name is

MORRISON

Breed
Creuat American Staffordshire
Size
Medium
Age
11y 1m 27d
In Shelter Since
22-6-2023
Color
Atigrat-Blanc
Country
Spain
Location
CCAAC BARCELONES
Registration Number
41618

Description
CATALÀ:
En Morrison és un d'aquells casos que ens trenca el cor: és un iaio que ens ha arribat en unes condicions de desatenció lamentables i molt primet. És un gos molt bo, i sabem que, per la seva raça, molt poca gent el voldrà adoptar... És un avi entranyable, i un refugi, i més amb la calor extrema, no és un lloc adequat per a ell... Necessita amb urgència trobar una família... Si li voleu donar una oportunitat al bo del Morrison, premeu el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció o, si ho preferiu, podeu venir directament al refugi que indica aquesta fitxa a l'apartat localització.
🔴AVÍS!!!! En Morrison, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Morrison es uno de aquellos casos que nos rompe el corazón: es un abuelito que nos ha llegado en unas condiciones de desatención lamentables y muy delgadito. Es un perro muy bueno, y sabemos que, por su raza, muy poca gente lo querrá adoptar... Es un abuelo entrañable, y un refugio, y más con el calor extremo, no es un lugar adecuado para él... Necesita con urgencia encontrar una familia... Si le queréis dar una oportunidad al bueno de Morrison, pulsad el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción o, si lo preferís, podéis venir directamente al refugio que indica esta ficha en el apartado localización.
🔴¡AVISO!!!! Morrison, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

No Adoption packages available for this pet

No Timeline posts available for this pet