KOFI

Hello! My name is

KOFI

Breed
American bully
Size
Medium
Age
4y 2m 23d
In Shelter Since
6-5-2023
Color
Negre-blanc
Country
Spain
Location
CAADMATARÓ
Registration Number
41390

Description
CATALÀ:
En Kofi és un gos boníssim! És tranquil, carinyós i molt intel·ligent! És realment un gos 10! Si esteu pensant en adoptar, val la pena que el vingueu a conèixer: us podem assegurar que us enamorareu d'ell! Podeu preguntar pel bo del Kofi prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció o, si ho preferiu, podeu venir directament al refugi que indica aquesta fitxa a l'apartat localització.
🔴AVÍS!!!! En Kofi, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
¡Kofi es un perro buenísimo! Es tranquilo, cariñoso y muy inteligente. ¡Es realmente un perro 10! Si estáis pensando en adoptar, merece la pena que lo vengáis a conocer: ¡os podemos asegurar que os enamoraréis de él! Podéis preguntar por el bueno de Kofi pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción o, si lo preferís, podéis venir directamente al refugio que indica esta ficha en el apartado localización.
🔴¡AVISO!!!! Kofi, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 35€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 35€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

No Timeline posts available for this pet