FARAON

Hello! My name is

FARAON

Breed
Mestis
Size
Large
Age
4y 8m 3d
In Shelter Since
8-2-2023
Color
Blanc-Negre
Country
Spain
Location
CAN FEU
Registration Number
41081

Description
CATALÀ:
En Faraon és un "bon noi", però l'estrès d'un refugi d'animals no l'ajuda en la seva adaptació al centre. Sempre està molt excitat i nerviós, però es relaciona molt bé amb els seus cuidadors (salta i busca interacció i atenció) i es deixa manipular sense fer cap mal gest. El pobre Faraon necessita amb urgència trobar una família que li aporti la calma i la seguretat d'una llar... Des de la protectora us donarem tot el suport necessari perquè la seva adaptació a casa vostra sigui tot un èxit i pugueu ser molt feliços... Si li voleu donar una oportunitat a aquest príncep blanc, pregunteu pel Faraon prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció o, si ho preferiu, podeu venir directament al refugi que indica aquesta fitxa a l'apartat localització.
🔴AVÍS!!!! En Faraon, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Faraon es un "buen chico", pero el estrés de un refugio de animales no le ayuda en su adaptación en el centro. Siempre está muy excitado y nervioso, pero se relaciona muy bien con sus cuidadores (salta y busca interacción y atención) y se deja manipular sin hacer ninguno mal gesto. El pobre Faraon necesita con urgencia encontrar una familia que le aporte la calma y la seguridad de un hogar... Desde la protectora os daremos todo el apoyo necesario para que su adaptación en casa sea todo un éxito y podáis ser muy felices... Si le queréis dar una oportunidad a este príncipe blanco, preguntad por Faraon pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción o, si lo preferís, podéis venir directamente al refugio que indica esta ficha en el apartado localización.
🔴¡AVISO!!!! Faraon, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

No Adoption packages available for this pet

No Timeline posts available for this pet