BART - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

BART

Φυλή

Mestís American Staffordshire Terrier

Μέγεθος

Μεγάλο

Ηλικία

3y 3m 23d

Στο καταφύγιο από

07-02-2023

Χρώμα

Marró-Blanc

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CAN MORET

Αριθμός Εγγραφής

41071


Περιγραφή

CATALÀ:
En Bart és un gosset molt bo. Quan no et coneix és una mica tímid, però no costa guanyar-se la seva confiança. És un gos tranquil i bo i, a més a més, reacciona bé a la presència de gossos petits i gats, per la qual cosa pensem que podria conviure amb més animals si es fa una correcta presentació i adaptació. En Bart és un bon gos que mereix i necessita una família que se l'estimi. Podeu preguntar per ell prement botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció, o també podeu venir directament al refugi que indica la fitxa d'aquest animal a l'apartat localització.
🔴AVÍS!!!! En Bart, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Bart es un perrito muy bueno. Cuando no te conoce es un poco tímido, pero cuesta muy poco ganarse su confianza. Es un perro tranquilo y bueno y, además, reacciona bien ante la presencia de perros pequeños y gatos, por lo que pensamos que podría convivir con más animales si se hace una correcta presentación y adaptación. Bart es un buen perro que merece y necesita una familia que lo quiera. Podéis preguntar por él pulsandoel botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción, o también podéis venir directamente al refugio que indica la ficha de este animal en el apartado localización.
🔴¡AVISO!!!! Bart, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο