SHIN-CHAN - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

SHIN-CHAN

Φυλή

Creuat American Staffordshire

Μέγεθος

Μεγάλο

Ηλικία

2y 2m 1d

Στο καταφύγιο από

31-01-2023

Χρώμα

Negre

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CCAAC BARCELONES

Αριθμός Εγγραφής

41045


Περιγραφή

CATALÀ:
En Shin-Chan és un bon gos, però està molt nerviós al refugi. Porta molt malament viure en una gàbia, pobret. De mica en mica es va adaptant, però el que veritablement necessita és una família que, des de la tranquil·litat i la seguretat d'una llar, l'ajudi a sentir-se segur i estimat. Si voleu adoptar al pobre Shin-Chan, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció, o també podeu venir directament al refugi que indica la fitxa d'aquest animal a l'apartat localització.
🔴AVÍS!!!! Shin-Chan, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Shin-Chan es un buen perro, pero está muy nervioso en el refugio. Lleva muy mal vivir en una jaula, pobrecito. Poco a poco se va adaptando, pero lo que verdaderamente necesita es una familia que, desde la tranquilidad y la seguridad de un hogar, lo ayude a sentirse seguro y querido. Si queréis adoptar al pobre Shin-Chan, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción, o también podéis venir directamente al refugio que indica la ficha de este animal en el apartado localización.
🔴¡AVISO!!!! Shin-Chan, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο