RAIDEN - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

RAIDEN

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

2y 4m 5d

Στο καταφύγιο από

27-10-2022

Χρώμα

Blanc- Atigrat

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CAADMATARÓ

Αριθμός Εγγραφής

40727


Περιγραφή

CATALÀ:
En Raiden és un gatet amb un caràcter molt dolç: fa "mimitos" i li encanta estar rodejat de gent que li digui cosetes i estigui per ell. Si a casa vostra esteu parlant sobre adoptar un gatet, val la pena que el vingueu a conèixer perquè és un encant de gat. Pregunteu pel bo del Raiden prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Raiden es un gatito con un carácter muy dulce: da "mimitos" y le encanta estar rodeado de gente que le diga cositas y esté por él. Si en casa estáis hablando sobre adoptar un gatito, merece la pena que lo vengáis a conocer porque es un encanto de gato. Preguntad por el bueno de Raiden pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο