BOLT

Hello! My name is

BOLT

Breed
Bull Terrier
Size
Medium
Age
11y 9m 3d
In Shelter Since
23-10-2022
Color
Blanc-Negre
Country
Spain
Location
In fostering
Registration Number
40710

Description
CATALÀ:
En Bolt: un gos boníssim i ja iaio que necessita una família definitiva...
En Bolt ens va arribar amb problemes a la pell. Per la seva edat i el seu estat de salut, vam buscar amb urgència ni que fos una casa d'acollida, perquè en un refugi era impossible que es refès. Per fortuna vàrem trobar-ne una, però per temes que no venen al cas, no se'l pot quedar per sempre. Per dir-vos com és de bo el Bolt, preferim fer servir les paraules de la seva acollidora, que ja fa quasi 2 mesos que el té a casa:

"Al cap de pocs dies de tenir-lo a casa ja va demostrar que era un gos excel·lent, bo, tranquil, obedient i molt respectuós amb les coses de la casa. Ara, després de quasi 2 mesos, només puc dir que és un amor de gos. Ha millorat moltíssim del seu problema de pell, i amb el tractament ja no té tanta necessitat urgent de fer pipí. Tot i això, el baixo més de tres cops al dia a fer les seves necessitats, ell les fa de seguida i ja vol tornar cap a casa. Per zones amb gent i cotxes, està inquiet, però per bosc i muntanya va suelto i no s'aparta del teu costat: és súper obedient! Va molt bé en cotxe, però prefereix el seient del darrere que el maleter.
L'únic que el Bolt necessita és una persona que l'estimi, a mi em fa molta companyia... És súper tranquil i es mereix una vida d'amor i tranquil·litat. Jo he tingut anys a casa dos gossos i res a veure amb el Bolt... Li desitjo de tot cor una família que li vulguin donar l'amor que es mereix. A mi, tenir-lo m'ha aportat molt i em continua aportant. Per desgràcia jo haig de viatjar molt i no el puc adoptar per sempre, però desitjo de tot cor que trobi una família, perquè és molt bon gos i s'ho mereix...".

Si voleu conèixer al pobre Bolt, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.

ESPAÑOL:
Bolt: un perro buenísimo y ya abuelete que necesita una familia definitiva...
Bolt nos llegó con problemas en la piel. Por su edad y su estado de salud, buscamos con urgencia ni que fuese una casa de acogida, porque en un refugio era imposible su recuperación. Por suerte encontramos una, pero por temas que no vienen al caso, no se lo puede quedar para siempre. Para deciros cómo es de bueno Bolt, preferimos usar las palabras de su acogedora, que ya hace casi 2 meses que lo tiene en casa:

"A los pocos días de tenerlo en casa ya demostró que era un perro excelente, bueno, tranquilo, obediente y muy respetuoso con las cosas de la casa. Ahora, después de casi 2 meses, sólo puedo decir que es un amor de perro. Ha mejorado muchísimo de su problema de piel, y con el tratamiento ya no tiene tanta necesidad urgente de hacer pis. Aun así, lo bajo más de tres veces al día a hacer sus necesidades, él las hace enseguida y ya quiere volver a casa. Por zonas con gente y coches, está inquieto, pero por bosque y montaña va suelto y no se aparta de tu lado: es súper obediente! Va muy bien en coche, pero prefiere el asiento trasero que el maletero.
Lo único que Bolt necesita es una persona que lo quiera, a mí me hace mucha compañía... Es súper tranquilo y se merece una vida de amor y tranquilidad. Yo he tenido durante años dos perros en casa y nada que ver con Bolt... Le deseo de todo corazón que encuentre una familia que le quiera dar el amor que merece. A mí, tenerlo me ha aportado mucho y me sigue aportando. Por desgracia, yo tengo que viajar mucho y no lo puedo adoptar, pero deseo de todo corazón que encuentre una familia, porque es muy buen perro y se lo merece...".

Si queréis conocer al pobre Bolt, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

No Adoption packages available for this pet

No Timeline posts available for this pet