GÈNOVA

Hello! My name is

GÈNOVA

Breed
Mestis siames
Size
Medium
Age
3y 1m 20d
In Shelter Since
16-11-2022
Color
Siamesoide
Country
Spain
Location
REFUGI CAL PILE
Registration Number
40659

Description
CATALÀ:
La Gènova és una gateta molt bona, però no s'adapta a la gatera i es posa molt nerviosa rodejada de tants gats. És una bona gateta que necessita molt trobar una família que la cuidi i l'estimi. Si la voleu conèixer, podeu preguntar per la preciosa Gènova prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Génova es una gatita muy buena, pero no se adapta a la gatera y se pone muy nerviosa rodeada de tantos gatos. Es una buena gatita que necesita mucho encontrar una familia que la cuide y la quiera. Si la queréis conocer, podéis preguntar por la preciosa Génova pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

No Adoption packages available for this pet

No Timeline posts available for this pet