Lennon

Hello! My name is

Lennon

Breed
Mestis
Size
Giant
Age
2y 11d
In Shelter Since
30-4-2024
Color
Atigrat i blanc
Country
Spain
City/Town
Caldes de Montbui
Registration Number
2135

Description
Lennon, va passant el temps per ell però segueix sent, i sempre será, el nostre gran cadellot !
Que dir del trasto?
En Lennon es un bitxet adorable que està creixent molt ràpid a un lloc que no li toca... Només tenia 4 mesos quan va arribar amb nosaltres i sembla que ningú ha estat disposat a donar-li una oportunitat. Com a bon gos jove, i com qui diu, criat a la protectora, necessita una família que s'armi de paciència i li ensenyi què i com és una vida a una casa, amb normes, rutines i carinyo.
És molt sociable amb gossos i persones, viu a un pati amb varis mascles i femelles i no presenta cap problema, només vol jugar gairebé tot el dia amb els seus companys.
Som conscients que alguna que altra trastada farà quan marxi a una casa, però no es pot esperar menys d'un gos jove i actiu que mai ha viscut a una llar, ho té tot per descobrir i ningú li ha ensenyat res.
Qui estigui disposat a ensenyar-li tot el que necessita, el dia de demà tindrà un gos espectacular, carinyós, sociable i bo.
Es negatiu a enfermetats i amb les vacunes al día.
El que si hem pogut descobrir en el temps que porta amb nosaltres, es que té un principi de displasia als dos malucs. Tot s'ha de dir, que a día d'avui només está prenent condoprotectors; un complement pels ossos i articulacions. Això no impedeix que ell faci una vida com la de qualsevol gos jove i actiu de la seva edat. Passeja sense problemes; és més, amb moltes ganes, corre i juga molt amb els seus companys i no té cap problema de movilitat. Això si, s'ha de ser conscient que amb els anys es una cosa que comportarà temes veterinaris per evitar dolors a les seves potes.
Pel demés, si voleu ensenyar al Lennon el què és una vida tranquil·la en família amb rutines i normes i donar-li una oportunitat, no dubteu en donar-vos vosaltres l'oportunitat de saber el que és una vida amb un amor incondicional al vostre costat.

My temporary Home
Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

No Adoption packages available for this pet

No Timeline posts available for this pet