PATCH ARA AEGON

Hello! My name is

PATCH ARA AEGON

Breed
Mestís
Size
Medium
Age
3y 6m 16d
In Shelter Since
4-10-2022
Color
Blanc-Negre
Country
Spain
Location
CCAAC BARCELONES
Registration Number
40614

Description
CATALÀ:
En Patch és un gosset molt guapo i amb un caràcter molt bo i molt jovial: sempre té ganes de jugar! Si sou una família activa i teniu ganes de tenir un company d'aventures, val la pena que vingueu a conèixer al bo del Patch, perquè estem segurs que us ho passareu molt bé tots junts. Pregunteu pel bo del Patch prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Patch es un perrito muy guapo y con un carácter muy bueno y muy jovial: ¡siempre tiene ganas de jugar! Si sois una familia activa y tenéis ganas de tener un compañero de aventuras, merece la pena que vengáis a conocer al bueno de Patch, porque estamos convencidos de que os lo pasaréis en grande juntos. Preguntad por el bueno de Patch pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me! or

No Adoption packages available for this pet

No Timeline posts available for this pet