FABIA - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

FABIA

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

9m 5d

Στο καταφύγιο από

02-10-2022

Χρώμα

Negre

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CAADMATARÓ

Αριθμός Εγγραφής

40598


Περιγραφή

CATALÀ:
La Fabia és una gateta molt joveneta (de fet encara és una "nena petita") i és bastant desconfiada. Busquem per a ella una família amb experiència amb gats desconfiats que vulgui ajudar a la petita Fabia a sentir-se segura i a confiar en les persones. La petita Fabia necessitarà una mica de paciència, molt de respecte i molt amor... No volem que continuï creixent a la gatera: si ningú l'adopta, serà d'aquelles gatetes que acaben passant tota la vida en un refugi d'animals. Si voleu donar una oportunitat a aquesta petita, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Fabia es una gatita muy jovencita (de hecho todavía es una "niña pequeña") y es bastante desconfiada. Buscamos para ella una familia con experiencia con gatos desconfiados que quiera ayudar a la pequeña Fabia a sentirse segura y a confiar en las personas. La pequeña Fabia necesitará un poco de paciencia, mucho respeto y mucho amor... No queremos que continúe creciendo en la gatera: si nadie la adopta, será de aquellas gatitas que acaban pasando toda la vida en un refugio de animales. Si queréis dar una oportunidad a esta pequeña, podéis preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο