MOLL - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

MOLL

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

3y 2m 7d

Στο καταφύγιο από

29-09-2022

Χρώμα

Gris

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CLINICA

Αριθμός Εγγραφής

40569


Περιγραφή

CATALÀ:
En Moll és un gatet que ens fa molta llàstima perquè ens va arribar en un estat totalment lamentable i amb aspecte malaltís. És un gat dòcil, però no li agrada molt que el manipulin. Li hem fet proves i no acabem de saber què li passa, camina de manera peculiar i es va recuperant de mica en mica del seu tarannà malaltís... És un gatet que necessita molt una família perquè té tot el perfil d'aquells gats "que ningú vol"... Si voleu adoptar a un gatet que ho necessita moltíssim, pregunteu pel Moll prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Moll es un gatito que nos da mucha lástima porque nos llegó en un estado totalmente lamentable y con aspecto enfermizo. Es un gato dócil, pero no le gusta mucho que lo manipulen. Le hemos hecho pruebas y no acabamos de saber qué le pasa, camina de manera peculiar y se va recuperando poco a poco de su talante enfermizo... Es un gatito que necesita mucho una familia porque tiene todo el perfil de aquellos gatos "que nadie quiere"... Si queréis adoptar a un gatito que lo necesita muchísimo, preguntad por Moll pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο