TEQUEÑA ARA TEKI - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

TEQUEÑA ARA TEKI

Φυλή

Mestís

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

6y 2m 8d

Στο καταφύγιο από

24-09-2022

Χρώμα

Marró-Negre

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CCAAC BARCELONES

Αριθμός Εγγραφής

40556


Περιγραφή

CATALÀ:
La Tequeña és una gosseta que ens va arribar en un estat de desatenció lamentable i amb moltíssima por. De mica en mica es va adaptant a nosaltres, però encara és una gosseta que viu espantada... Busquem per a ella una família que la vulgui estimar molt i que la vulgui ajudar a comprendre que hi ha persones bones... Si voleu conèixer a aquesta gosseta i ajudar-la a ser feliç, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Tequeña es una perrita que nos llegó en un estado de desatención lamentable y con muchísimo miedo. Poco a poco se va adaptando a nosotros, pero todavía es una perrita que vive asustada... Buscamos para ella una familia que la quiera mucho y que la quiera ayudar a comprender que hay personas buenas... Si queréis conocer a esta perrita y ayudarla a ser feliz, podéis preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο