SIRA - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

SIRA

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

10m 27d

Στο καταφύγιο από

25-09-2022

Χρώμα

Atigrat

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CAADMATARÓ

Αριθμός Εγγραφής

40551


Περιγραφή

CATALÀ:
La Sira és una gateta molt bona i molt carinyosa. Es mostra una miqueta tímida, però és una gateta que busca a les seves cuidadores per rebre carícies i "mimos". Als altres gats no els hi fa cap cas, no fa amics, però tolera la seva presència. És una molt bona gateta que no volem que continuï creixent a un refugi d'animals... Si voleu conèixer a la petita Sira, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Sira es una gatita muy buena y muy cariñosa. Es un poquito tímida, pero es una gatita que busca a sus cuidadoras para recibir caricias y "mimos". A los demás gatos no les hace ningún caso: no hace amigos, pero tolera su presencia. Es una muy buena gatita que no queremos que continúe creciendo en un refugio de animales... Si queréis conocer a la pequeña Sira, podéis preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο