CASTEL ARA GIUSEPPE - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

CASTEL ARA GIUSEPPE

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

4m 20d

Στο καταφύγιο από

22-09-2022

Χρώμα

Blanc-Negre

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CLINICACAAD

Αριθμός Εγγραφής

40535


Περιγραφή

CATALÀ:
En Castel és un cadellet molt petit que ens va arribar amb tres cadells més, tots molt espantats i plens de puces. Ara només queden ell i la petita Faber, i seria molt bo que sortissin adoptats junts perquè això els ajudaria a sentir-se segurs. Si voleu conèixer al Castel i a la Faber, pregunteu per ells prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Castel es un cachorrito muy pequeño que nos llegó con tres cachorros más, todos muy asustados y repletos de pulgas. Ahora solo quedan él y la pequeña Faber, y sería muy bueno que salieran adoptados juntos porque esto les ayudaría a sentirse seguros. Si queréis conocer a Castel y a Faber, preguntad por ellos pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο