FABER ARA MOLSA

Hello! My name is

FABER ARA MOLSA

Breed
Europea
Size
Medium
Age
1y 4m 22d
In Shelter Since
22-9-2022
Color
Negre
Country
Spain
Location
CLINICACAAD
Registration Number
40534

Description
CATALÀ:
La Faber és una cadelleta molt petita que ens va arribar amb tres cadells més, tots molt espantats i plens de puces. Ara només queden ella i el petit Castel, i seria molt bo que sortissin adoptats junts perquè això els ajudaria a sentir-se segurs. Si voleu conèixer a la Faber i al Castel, pregunteu per ells prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Faber es una cachorrita muy pequeña que nos llegó con tres cachorros más, todos muy asustados y repletos de pulgas. Ahora solo quedan ella y el pequeño Castel, y sería muy bueno que salieran adoptados juntos porque esto les ayudaría a sentirse seguros. Si queréis conocer a Faber y a Castel, preguntad por ellos pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

No Adoption packages available for this pet

No Timeline posts available for this pet