PAT

Hello! My name is

PAT

Breed
Europea
Size
Medium
Age
2y 3m 6d
In Shelter Since
11-10-2022
Color
Atigrat
Country
Spain
Location
REFUGI CAL PILE
Registration Number
40530

Description
CATALÀ:
La Pat és una gateta molt joveneta i és un veritable amor: no para de ronquejar i de buscar i donar carícies. Si esteu pensant en adoptar i esteu buscant una gata amorosa, l'heu de venir a conèixer, perquè és un encant de gata. Veniu aviat, perquè no volem que perdi el seu bon caràcter per passar massa temps a un refugi d'animals 😔... Podeu preguntar per la preciosa Pat, prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Pat es una gatita muy jovencita y es un verdadero amor: no para de ronronear y de buscar y dar caricias. Si estáis pensando en adoptar y estáis buscando a una gata amorosa, la tenéis que venir a conocer, porque es un encanto de gata. Venid pronto, porque no queremos que pierda su buen carácter por pasar demasiado tiempo en un refugio de animales 😔... Podéis preguntar por la preciosa Pat, pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

No Adoption packages available for this pet

No Timeline posts available for this pet