TWISTER - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

TWISTER

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

1y 10m 24d

Στο καταφύγιο από

11-10-2022

Χρώμα

Negre-Blanc

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

40521


Περιγραφή

CATALÀ:
La Twister és una gateta molt joveneta i molt guapa. A més té un caràcter molt bo: li agraden les carícies, donar-les i rebre-les, però també li agrada molt jugar. Busquem per a ella una família que tingui ganes de portar a casa una companya felina divertida i juganera. Podeu preguntar per la petita Twister prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Twister es una gatita muy jovencita y muy guapa. Además tiene un carácter muy bueno: le gustan las caricias, darlas y recibirlas, pero también le gusta mucho jugar. Buscamos para ella una familia que tenga ganas de llevar a casa una compañera felina divertida y juguetona. Podéis preguntar por la pequeña Twister pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο