TWISTER

Hello! My name is

TWISTER

Breed
Europea
Size
Medium
Age
2y 5m 24d
In Shelter Since
11-10-2022
Color
Negre-Blanc
Country
Spain
Location
REFUGI CAL PILE
Registration Number
40521

Description
CATALÀ:
La Twister és una gateta molt joveneta i molt guapa. A més té un caràcter molt bo: li agraden les carícies, donar-les i rebre-les, però també li agrada molt jugar. Busquem per a ella una família que tingui ganes de portar a casa una companya felina divertida i juganera. Podeu preguntar per la petita Twister prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Twister es una gatita muy jovencita y muy guapa. Además tiene un carácter muy bueno: le gustan las caricias, darlas y recibirlas, pero también le gusta mucho jugar. Buscamos para ella una familia que tenga ganas de llevar a casa una compañera felina divertida y juguetona. Podéis preguntar por la pequeña Twister pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

No Adoption packages available for this pet

No Timeline posts available for this pet