KAS - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

KAS

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

2y 3m 5d

Στο καταφύγιο από

25-09-2022

Χρώμα

Atigrat

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

40445


Περιγραφή

CATALÀ:
La Kas és una gateta molt bona i molt carinyosa, tot i que s'espanta amb facilitat. Busquem per a ella una família de tarannà tranquil que li vulgui donar molt d'amor i que la faci sentir segura i estimada. Qui l'adopti tindrà a casa un amor de gata... Si la voleu conèixer, podeu preguntar per la princesa Kas prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Kas es una gatita muy buena y muy cariñosa, pero se asusta con facilidad. Buscamos para ella una familia de talante tranquilo que le quiera dar mucho amor y que la haga sentir segura y querida. Quién la adopte tendrá en casa un amor de gata... Si la queréis conocer, podéis preguntar por la princesa Kas pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο