ELVIS - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

ELVIS

Φυλή

Mestis

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

4y 8m 1d

Στο καταφύγιο από

04-09-2022

Χρώμα

Marró

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CAADMATARÓ

Αριθμός Εγγραφής

40440


Περιγραφή

CATALÀ:
L'Elvis és un gosset molt guapo i molt dòcil. És una mica tímid si no et coneix, però és un veritable amor. Si el voleu conèixer, podeu preguntar pel bo de l'Elvis prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Elvis es un perrito muy guapo y muy dócil. Es un poco tímido si no te conoce, pero es un verdadero amor. Si lo queréis conocer, podéis preguntar por el bueno de Elvis pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο