DIDO - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

DIDO

Φυλή

Mestis border collie

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

7y 3m 8d

Στο καταφύγιο από

30-08-2022

Χρώμα

Blanc-Negre

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CCAAC BARCELONES

Αριθμός Εγγραφής

40428


Περιγραφή

CATALÀ:
En Dido ens ha arribat en unes condicions de deixadesa i desatenció que trenquen el cor. A més a més té molta por de tot i de tothom. Esperem que de mica en mica vagi agafant confiança, pobret... Busquem pel Dido una família de tarannà tranquil que el vulgui ajudar a sentir-se segur i, sobretot, que l'estimi molt... Podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Dido nos ha llegado en unas condiciones de dejadez y desatención que rompen el corazón. Además tiene mucho miedo de todo y de todo el mundo. Esperamos que poco a poco vaya cogiendo confianza, pobrecito... Buscamos para Dido una familia de talante tranquilo que lo quiera ayudar a sentirse seguro y, sobre todo, que lo quiera mucho... Podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο