CAKE

Hello! My name is

CAKE

Breed
Creuat American Staffordshire
Size
Large
Age
3y 4m 20d
In Shelter Since
25-8-2022
Color
Marró-Blanc
Country
Spain
Location
CCAAC BARCELONES
Registration Number
40385

Description
CATALÀ:
En Cake és un gos una mica tímid, però quan agafa confiança és un encant. És un gos bo, que es deixa fer i que en cap moment ha mostrat cap mal gest cap a ningú. Ja fa quasi dos anys que està amb nosaltres, i no podem entendre com és que ningú s'ha interessat mai per ell... Si voleu ser la família que li torni al Cake la llar que es mereix i necessita, pregunteu per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció o, si ho preferiu, podeu venir directament al refugi que indica aquesta fitxa a l'apartat localització.

ESPAÑOL:
Cake es un perro un poco tímido, pero cuando coge confianza es un encanto. Es un perro bueno, que se deja hacer y que en ningún momento ha mostrado ningún mal gesto hacia nadie. Ya lleva casi dos años con nosotros, y no podemos entender cómo es que nadie se ha interesado nunca por él... Si queréis ser la familia que le devuelva a Cake el hogar que merece y necesita, preguntad por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción o, si lo preferís, podéis venir directamente al refugio que indica esta ficha en el apartado localización.

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me! or

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 35€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 35€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

No Timeline posts available for this pet