GUSI ARA SONIC - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

GUSI ARA SONIC

Φυλή

Mestís

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

3y 11m 29d

Στο καταφύγιο από

12-10-2022

Χρώμα

Negre

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

40372


Περιγραφή

CATALÀ:
En Gusi és un gos molt jovenet i amb un caràcter molt bo. Amb la gent és un encant i molt carinyós, i amb els altres gossos hi té una bona convivència, de fet ara mateix, en el refugi, conviu amb un grup de gossos sense cap problema. El preciós Gusi ho té complicat per trobar una família perquè ha donat positiu en leishmània, tot i que està molt i bé i tot indica que tindrà una vida molt llarga i saludable... Si us plau, no descarteu al bo del Gusi: veniu-lo a conèixer... Pregunteu per aquest gos tan fantàstic prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Gusi es un perro muy jovencito y con un carácter muy bueno. Con la gente es un encanto y muy cariñoso, y con los demás perros tiene una buena convivencia, de hecho ahora mismo, en el refugio, convive con un grupo de perros sin ningún problema. El precioso Gusi lo tiene complicado para encontrar una familia porque ha dado positivo en leishmania, aunque está muy bien y todo apunta a que tendrá una vida muy larga y saludable... Por favor, no descartéis al bueno de Gusi: venidlo a conocer... Preguntad por este perro tan fantástico pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο