HUNO - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

HUNO

Φυλή

American stafford terrier

Μέγεθος

Μεγάλο

Ηλικία

3y 10m 6d

Στο καταφύγιο από

21-08-2022

Χρώμα

Marro

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CCAAC BARCELONES

Αριθμός Εγγραφής

40355


Περιγραφή

CATALÀ:
L'Huno és un gos molt guapo i encara molt jove que no ha tingut una bona vida. És un gos força desconfiat i necessita moltíssim sortir del refugi perquè aquest entorn no l'ajuda a agafar seguretat. Busquem per a ell una família que vulgui acompanyar i ajudar a un gos que ho necessita molt a sentir-se segur i ser feliç. Si voleu conèixer i ajudar al pobre Huno, pregunteu per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! L'Huno, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Huno es un perro muy guapo y todavía muy joven que no ha tenido una buena vida. Es un perro bastante desconfiado y necesita muchísimo salir del refugio porque este entorno no le ayuda a coger seguridad. Buscamos para él una familia que quiera acompañar y ayudar a un perro que lo necesita mucho a sentirse seguro y ser feliz. Si queréis conocer y ayudar al pobre Huno, preguntad por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Huno, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο