POLA - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

POLA

Φυλή

Mestis american sttanford

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

7y 3m 20d

Στο καταφύγιο από

20-08-2022

Χρώμα

Marró clar-Blanc

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CABRILS

Αριθμός Εγγραφής

40350


Περιγραφή

CATALÀ:
La Pola és una gosseta molt guapa i és molt bona nena. Quan no et coneix, se sent insegura i és una mica desconfiada, però de seguida agafa confiança i es converteix en una gosseta encantadora. Amb els altres gossos es posa una mica tensa, però amb paciència i amb les pautes adequades, creiem que podria conviure amb altres gossos. Busquem per a ella una família de tarannà tranquil que li pugui donar a la princesa Pola tot l'amor que es mereix. Si la voleu conèixer, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Pola es una perrita muy guapa y es muy buena niña. Cuando no te conoce, se siente insegura y es un poco desconfiada, pero enseguida coge confianza y se convierte en una perrita encantadora. Con los demás perros se pone un poco tensa, pero con paciencia y con las pautas adecuadas creemos que podría convivir con otros perros. Buscamos para ella una familia de talante tranquilo que le pueda dar a la princesa Pola todo el amor que se merece. Si la queréis conocer, podéis preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο