HOPE - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

HOPE

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

5y 4m 8d

Στο καταφύγιο από

17-10-2022

Χρώμα

Blanc-Atigrat

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

40339


Περιγραφή

CATALÀ:
En Hope ens va arribar amb la mandíbula trencada i el vam haver d'operar ràpidament. S'ha recuperat molt bé i ja menja solet. És un gat tímid, però quan se sent segur, agraeix i li agraden molt les carícies. Busquem per a ell una família de tarannà tranquil que vulgui adoptar un gat que ho necessita molt... Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Hope nos llegó con la mandíbula rota y lo tuvimos que operar rápidamente. Se ha recuperado muy bien y ya come solito. Es un gato tímido, pero cuando se siente seguro, agradece y busca las caricias. Buscamos para él una familia de talante tranquilo que quiera adoptar a un gato que lo necesita mucho... Si lo queréis conocer, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο