VALENT - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

VALENT

Φυλή

Creuat American Staffordshire

Μέγεθος

Μεγάλο

Ηλικία

1y 1m 26d

Στο καταφύγιο από

07-08-2022

Χρώμα

Negre-Blanc

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CAADMATARÓ

Αριθμός Εγγραφής

40282


Περιγραφή

CATALÀ:
En Valent és un gos molt jovenet, molt guapo i amb molt bon caràcter. Té molta energia, perfectament normal per un gos de la seva edat, però és un gos molt sociable i molt divertit. Busquem pel bo del Valent una família de tarannà actiu que li pugui donar l'amor, joc i passejos que tant necessita. Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Valent es un perro muy jovencito, muy guapo y con muy buen carácter. Tiene mucha energía, perfectamente normal para un perro de su edad, pero es un perro muy sociable y muy divertido. Buscamos para el bueno de Valent una familia de talante activo que le pueda dar el amor, juego y paseos que tanto necesita. Si lo queréis conocer, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο