BRAD PITT - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

BRAD PITT

Φυλή

Bodeguero andaluz

Μέγεθος

Μικρό

Ηλικία

8y 10m 8d

Στο καταφύγιο από

13-07-2022

Χρώμα

Tricolor

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CAADMATARÓ

Αριθμός Εγγραφής

40157


Περιγραφή

CATALÀ:
En Brad Pitt és un gosset amb un caràcter molt bo. Té el nervi propi dels bodegueros, però és un molt bon gos que només necessita una família amb qui sentir-se segur i estimat. Si voleu conèixer al Brad Pitt, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Brad Pitt es un perrito con un carácter muy bueno. Tiene el nervio propio de los bodegueros, pero es un muy buen perro que solo necesita una familia con quién sentirse seguro y querido. Si queréis conocer a Brad Pitt, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο