CURIE

Hello! My name is

CURIE

Breed
Europea
Size
Medium
Age
3y 2m 28d
In Shelter Since
11-7-2022
Color
Negre-Blanc
Country
Spain
Location
REFUGI CAL PILE
Registration Number
40140

Description
CATALÀ:
La Curie és una gateta molt joveneta i realment guapa. A més a més és molt carinyosa: no para de buscar i de fer mimos. Als altres gats, senzillament els tolera, no hi interactua, però tampoc sembla que li facin massa nosa. Si esteu pensant en adoptar una gateta, val la pena que la vingueu a conèixer perquè és una gateta dolça i encantadora. Podeu preguntar per la bona de la Curie prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Curie es una gatita muy jovencita y realmente guapa. Además es muy cariñosa: no para de buscar y de dar mimos. A los otros gatos, sencillamente los tolera, no interactúa con ellos, pero tampoco parece que le supongan mucha molestia. Si estáis pensando en adoptar a una gatita, merece la pena que la vengáis a conocer porque es una gatita dulce y encantadora. Podéis preguntar por la buena de Curie pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

No Adoption packages available for this pet

No Timeline posts available for this pet