ALI - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

ALI

Φυλή

Mestis

Μέγεθος

Μεγάλο

Ηλικία

6y 3m

Στο καταφύγιο από

11-07-2022

Χρώμα

Negre-blanc

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CCAAC BARCELONES

Αριθμός Εγγραφής

40139


Περιγραφή

CATALÀ:
L'Ali és una gosseta amb un caràcter boníssim, un d'aquells casos que no podem entendre com és que no l'estan buscant perquè és un veritable amor... Si voleu conèixer a la bona de l'Ali i donar-li l'oportunitat de tornar a viure en família, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Ali es una perrita con un carácter buenísimo, uno de aquellos casos que no podemos entender cómo es que no la están buscando porque es un verdadero amor… Si queréis conocer a la buena de Ali y darle la oportunidad de volver a vivir en familia, podéis preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο