LOA - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

LOA

Φυλή

American stafford terrier

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

3y 11m 7d

Στο καταφύγιο από

07-07-2022

Χρώμα

Marró-blanc

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CCAAC BARCELONES

Αριθμός Εγγραφής

40117


Περιγραφή

CATALÀ:
La Loa va ser rescatada juntament amb una altra gosseta, la Lua, i 9 cadells. La Lua i els 9 cadells ja van ser adoptats, i ara ella s'ha quedat soleta... La Loa és una gossa molt bona, amb un punt de timidesa si no et coneix, però realment entranyable. Si esteu pensant en adoptar, no descarteu a la Loa per ser de la seva raça: és una molt bona gossa que mereix trobar una família que l'estimi... Si voleu conèixer a la Loa, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció o, si ho preferiu, veniu directament al refugi que indica la fitxa d'aquest animal a l'apartat localització.
🔴AVÍS!!!! La Loa, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Loa fue rescatada junto con otra perrita, Lua, y 9 cachorros. Lua y los 9 cachorros ya fueron adoptados, y ahora ella se ha quedado solita... Loa es una perra muy buena, con un punto de timidez si no te conoce, pero realmente entrañable. Si estáis pensando en adoptar, no descartéis a la Loa por ser de su raza: es una muy buena perra que merece encontrar una familia que la quiera... Si queréis conocer a Loa, podéis preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción o, si lo preferís, podéis venir directamente al refugio que indica la ficha de este animal en el apartado localización.
🔴¡AVISO!!!! Loa, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο