COUSIN - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

COUSIN

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

3y 1m 5d

Στο καταφύγιο από

05-07-2022

Χρώμα

Atigrat

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

40091


Περιγραφή

CATALÀ:
La Cousin va ser recollida amb tres gats més (la Sister, en Bro i l'Aunty) del pis on vivien per mort del seu propietari. És una gata molt bona, però viu molt espantada a la gatera. La pobra Cousin necessita trobar amb urgència una nova família que la vulgui cuidar i estimar. Si voleu conèixer a aquesta gateta tan guapa, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Cousin fue recogida con tres gatos más (Sister, Bro y Aunty) del piso donde vivían por muerte de su propietario. Es una gata muy buena, pero vive muy asustada en la gatera. La pobre Cousin necesita encontrar con urgencia una nueva familia que la cuide. Si queréis conocer a esta gatita tan guapa, podéis preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο