MOLLY - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

MOLLY

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

2y 6m 1d

Στο καταφύγιο από

25-06-2022

Χρώμα

ATIGRAT GRIS

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

40037


Περιγραφή

CATALÀ:
La Molly és una bona gateta, però està molt angoixada a la gatera: pobreta no entén què hi fa allà... És una gata tranquil·leta i bona i es deixa acaronar, però fa poc que és amb nosaltres i no la volem atabalar massa... La princesa Molly estaria molt contenta si vingués una família que la volgués adoptar per donar-li l'amor, tranquil·litat i seguretat que necessita. Si la voleu conèixer, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Molly es una buena gatita, pero está muy angustiada en la gatera: pobrecita no entiende porque está allí... Es una gata tranquilita y buena y se deja acariciar, pero lleva poco con nosotros y no la queremos agobiar demasiado... La princesa Molly estaría muy contenta si viniera una familia que la quisiera adoptar para darle el amor, tranquilidad y seguridad que necesita. Si la queréis conocer, podéis preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο