ARGENT - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

ARGENT

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

2y 2m 18d

Στο καταφύγιο από

22-06-2022

Χρώμα

Atigrat

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

40021


Περιγραφή

CATALÀ:
L'Argent és una gateta molt bona i molt carinyosa, però ho està passant fatal perquè no tolera viure rodejada de tants gats. És una gateta tranquil·la i bona que només necessita una família que se l'estimi i la cuidi. Si voleu conèixer a la princesa Argent, podeu preguntar per ella prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Argent es una gatita muy buena y muy cariñosa, pero lo está pasando fatal porque no tolera vivir rodeada de tantos gatos. Es una gatita tranquila y buena que tan solo necesita una familia que la quiera y la cuide. Si queréis conocer a la princesa Argent, podéis preguntar por ella pulsando el enlace de adopción que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο