MIS - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

MIS

Φυλή

Mestis siames

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

2y 8m 14d

Στο καταφύγιο από

22-06-2022

Χρώμα

Siames

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

40019


Περιγραφή

CATALÀ:
La Mis és una gateta molt guapa i molt joveneta. És una adolescent preciosa i amb un caràcter molt bo, però està molt espantadeta i es passa el dia amagada... Ho està passant molt malament a la gatera pobrissona... Necessita una família que se l'estimi molt. Si la voleu conèixer, podeu preguntar per la Mis prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Mis es una gatita muy guapa y muy jovencita. Es una adolescente preciosa y con un carácter muy bueno, pero está muy asustadita y se pasa el día escondida... Lo está pasando muy mal en la gatera pobrecita... Necesita una familia que la quiera mucho. Si la queréis conocer, podéis preguntar por Mis pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο