MIS

Hello! My name is

MIS

Breed
Mestis siames
Size
Medium
Age
3y 2m 18d
In Shelter Since
22-6-2022
Color
Siames
Country
Spain
Location
REFUGI CAL PILE
Registration Number
40019

Description
CATALÀ:
La Mis és una gateta molt guapa i molt joveneta. És una adolescent preciosa i amb un caràcter molt bo, però està molt espantadeta i es passa el dia amagada... Ho està passant molt malament a la gatera pobrissona... Necessita una família que se l'estimi molt. Si la voleu conèixer, podeu preguntar per la Mis prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Mis es una gatita muy guapa y muy jovencita. Es una adolescente preciosa y con un carácter muy bueno, pero está muy asustadita y se pasa el día escondida... Lo está pasando muy mal en la gatera pobrecita... Necesita una familia que la quiera mucho. Si la queréis conocer, podéis preguntar por Mis pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

No Adoption packages available for this pet

No Timeline posts available for this pet