KEKE ARA TOMI - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

KEKE ARA TOMI

Φυλή

Mestís

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

2y 3m 10d

Στο καταφύγιο από

20-07-2022

Χρώμα

Tricolor

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CCAAC BARCELONES

Αριθμός Εγγραφής

40004


Περιγραφή

CATALÀ:
En Keke és un gos fantàstic! És molt carinyós i molt agraït amb les persones i es porta la mar de bé amb els altres gossos. Un gos magnífic que mereix trobar una nova família que se l'estimi per sempre. Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
¡Keke es un perro fantástico! Es muy cariñoso y muy agradecido con las personas y se lleva la mar de bien con los demás perros. Un perro magnífico que merece encontrar una nueva familia que lo quiera para siempre. Si lo queréis conocer, podéis preguntar por él pulsando el enlace de adopción que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο