MÈXIC - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

MÈXIC

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

2y 2m 16d

Στο καταφύγιο από

13-06-2022

Χρώμα

Negre-Blanc

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CAADMATARÓ

Αριθμός Εγγραφής

39976


Περιγραφή

CATALÀ:
En Mèxic no és només un gat guapíssim, sinó que a més a més és un gat molt carinyós: no para de buscar a les seves cuidadores per fer "mimos" i es va fregant amb el seu cap amb tots els gats que troba. És un veritable amor de gat! Si voleu adoptar un gat molt carinyós, no us ho penseu i pregunteu pel Mèxic prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Mèxic no solo es un gato guapísimo, sino que además es un gato muy cariñoso: no para de buscar a sus cuidadoras para darles "mimos" y se va dando cabezaditas con todos los gatos que encuentra. ¡Es un verdadero amor de gato! Si queréis adoptar a un gato muy cariñoso, no os lo penséis y preguntad por Mèxic pulsando el enlace de adopción que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο