PAPÚA - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

PAPÚA

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

2y 2m 5d

Στο καταφύγιο από

13-06-2022

Χρώμα

Blanc-Ros

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

39973


Περιγραφή

CATALÀ:
La Papúa és una gateta preciosa i molt joveneta i no pot ser més bona ni més carinyosa: tota l'estona va al darrera de les seves cuidadores perquè li facin "mimos". La princesa Papúa no és una cadelleta, però té tota la vida al seu davant i és una gateta "10". Si la voleu conèixer, podeu preguntar per ella prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Papúa es una gatita preciosa y muy jovencita y no puede ser ni más buena ni más cariñosa: todo el rato va detrás de sus cuidadoras para que le den "mimos". La princesa Papúa no es una cachorrita, pero tiene toda la vida por delante y es una gatita "10". Si la queréis conocer, podéis preguntar por ella pulsando el enlace de adopción que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο