YOYO - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

YOYO

Φυλή

MESTÍS

Μέγεθος

Μεγάλο

Ηλικία

1y 7m 10d

Στο καταφύγιο από

11-06-2022

Χρώμα

Marró

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

39963


Περιγραφή

CATALÀ:
En Yoyo és un gos molt jove, actiu i molt bo. A més, en el refugi té bona relació amb la resta de gossos. Que no us enganyin les seves fotos, és de mida gran (pesa uns 25 quilos). Però això no ha de ser un impediment perquè pugui trobar una llar responsable. Si voleu saber més coses del bo del Yoyo, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Yoyo es un perro muy joven, activo y muy bueno. Además, en el refugio tiene buena relación con el resto de perros. Que no os engañen sus fotos, es de tamaño grande (pesa unos 25 kilos). Pero esto no tiene que ser un impedimento para que pueda encontrar un hogar responsable. Si queréis saber más cosas del bueno de Yoyo, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο