GRUFI - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

GRUFI

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

2y 2m 16d

Στο καταφύγιο από

10-06-2022

Χρώμα

Blanc-Atigrat

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CAADMATARÓ

Αριθμός Εγγραφής

39960


Περιγραφή

CATALÀ:
En Grufi és un gatet tranquil i bo: es deixa acaronar i agraeix les carícies, però també té el seu límit, no és d'aquells gats que els hi agrada que els estiguis tocant a totes hores; quan en té prou, marxa del teu costat. Als altres gats de la gatera els tolera, però no li agrada que se li acostin. Busquem pel Grufi una família de tarannà tranquil que el vulgui estimar molt, millor sense més gats o gats que també siguin independents. Si li voleu donar una oportunitat al bo del Grufi, podeu preguntar per ell prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Grufi es un gatito tranquilo y bueno: se deja mimar y agradece las caricias, pero también tiene su límite; no es de aquellos gatos a los que les gusta que les toques a todas horas; cuando ya tiene suficiente, se marcha de tu lado. A los demás gatos de la gatera los tolera, pero no le gusta que se le acerquen. Buscamos para Grufi una familia de talante tranquilo que lo quiera mucho, mejor sin más gatos o gatos que también sean independientes. Si le queréis dar una oportunidad al bueno de Grufi, podéis preguntar por él pulsando el enlace de adopción que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο